Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Γάμος-Βάπτιση-Ερμηνεία Χρωμάτων


Ερμηνεία Χρωμάτων
Η ζωή είναι χρώμα!!! Τα πάντα είναι ΧΡΩΜΑ... τριγύρω μας και ξεχωριστά το καθένα (με την πάροδο του χρόνου) έγινε σύμβολο που περιλαμβάνει μία ευρύτητα ομογενών εννοιών. 'Ετσι, κάθε χρωματική απόχρωση εκπέμπει μια δόνηση διαφορετικής συχνότητας και προκαλεί στο άτομο (που το επιλέγει) συναισθήματα και ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Ανακαλύψτε λοιπόν, τον χρωματικό συνδυασμό εκείνο, που ανάλογα την περίπτωση, σας χαρίζει ψυχική και πνευματική ισορροπία, καλή διάθεση ενώ σας εξασφαλίζει θετική ενέργεια στο χώρο που κινήστε, στα ρούχα που φοράτε και.... στα λουλούδια που επιλέγετε...


ΚΟΚΚΙΝΟ+ΚΟΚΚΙΝΟ

Κόκκινο... κτυπάτε σε όλα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει σε όλους τους τομείς. Ο συνδυασμός αυτός εκφράζει πάθος, ένταση και διάχυτη σεξουαλικότητα. Ακόμα, έξαψη, πόθο και οργή. 'Εντονη μαχητική διάθεση με τους άλλους αλλά και ... με τον εαυτό σας (τα βάζετε μαζί του και τον μαλώνετε πολλές φορές).

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο χρωματικός συνδυασμός αυτός εκφράζει την γλυκύτητα και την χαρά που οδηγεί στο πάθος και τον πόθο.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ



Η αυτό-έκφραση και η λάμψη (σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό) του έρωτα και του πάθους σβήνει την ανάμνηση κάθε άλλης προηγούμενης εμπειρίας.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Η αγάπη και η διάθεση στο να συμπάσχεις με τον άλλον στα προβλήματα του σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό κρύβει στο βάθος μια «μεθοδική» ορμητικότητα με πρόσβαση στο πάθος. Ακόμη, μια φαινομενική ηρεμία με μια ανώτερη ποιότητα έκφρασης όπου οδηγεί στην έντονη εξωτερίκευση έκφρασης του συναισθηματικού πόθου.

ΜΠΛΕ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Συνδυασμός χρωματικός με κρύο (ψυχρότητα) και ζέστη (ζεστά συναισθήματα) ταυτόχρονα. Πλατωνικός, εγκεφαλικός έρωτας όπου κορυφώνεται και βρίσκει διέξοδο.

ΜΟΒ + ΚΟΚΚΙΝΟ

Πίκρα και απογοήτευση από το παρελθόν που... ωστόσο, ολοκληρώνεται μέσα από τον πόθο και το πάθος.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Ο χρωματικός αυτός συνδυασμός υποδηλώνει την σταδιακή απελευθέρωση από το σαρκικό πάθος. Από το έντονο ερωτικό πάθος περνάει στην γλυκύτητα του συναισθήματος και τον αισθησιασμό.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η χαρά της έκφρασης και η διάχυτη γλυκύτητα μπορεί να «κρύβει» την γονιμότητα και τον καρπό μέσω της αναπαραγωγής.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Λάμψη και γλυκύτητα. Πλήρη, απελευθέρωση των σαρκικών πόθων και των αξεπέραστων ερωτικών επιθυμιών. Ακόμα, ο χρωματικός αυτός συνδυασμός ευνοεί την αυτό-έκφραση και την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η ηρεμία και η γλυκύτητα αποδίδουν καρπούς και φέρνουν ψυχική ευφορία σε αυτό τον χρωματικό συνδυασμό. Ακόμα, επιθυμία για ανώτερη ποιότητα ζωής. Επιβράβευση των προσπαθειών και αναγνώριση. Κέρδη και οφέλη που προέρχονται από το παρελθόν.

MΠΛΕ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Πνευματική κατάσταση που φέρνει γλυκύτητα, κέρδη και οφέλη ακόμη και... σε πνευματικό επίπεδο. Επιβράβευση πνευματικής εργασίας. Διευκόλυνση στην μάθηση. Χρωματικός συνδυασμός που εμπνέει τον πλατωνικό έρωτα που προχωρά προς την ολοκλήρωσή του.

ΜΟΒ + ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Χρωματικός συνδυασμός που δηλώνει ότι η πνευματική σας κατάσταση είναι τέτοια που σας προστατεύει από κάθε ακρότητα στην έκφραση του πάθους. Ακόμα, εκφράζει αυτοσυγκράτηση συναισθημάτων και όχι μόνο..., αυτοσυγκέντρωση και... γενικότερα υποδηλώνει ότι είστε «υπεράνω παθών».

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ


'Εκφραση αγάπης, πάθους και ηδονής που οδηγούν στην εκπλήρωση μιας επιθυμίας. Στην ουσία, με αυτό τον χρωματικό συνδυασμό έχετε ξεφύγει από κάτι...και στην κυριολεξία λάμπετε από χαρά.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΚΙΤΡΙΝΟ

Εκπλήρωση μέσω της γλυκύτητας και της πραγματικής (φανερής-ξεκάθαρης) αγάπης. Ο στόχος τείνει να εκπληρωθεί και αυτός... Τα πάντα γίνονται κατανοητά και εξαλείφονται οι παρεξηγήσεις (και αυτές) με κατανόηση.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ

Χρωματικός συνδυασμός που με την έντονη λάμψη του γίνεται εκτυφλωτικά «επικίνδυνος»... Εντυπωσιάζει και αποτρελαίνει με την καλή έννοια και αποτυπώνεται στην μνήμη πολλών... για καιρό.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ

Συνδυασμός χρωμάτων ώριμου φρούτου έτοιμο... να το γευτούν μετά την πτώση του. Είναι η καλύτερη στιγμή για να προσφέρετε τον εαυτό σας (στους άλλους) απολαμβάνοντας παράλληλα την χαρά της προσφοράς σας.

ΜΠΛΕ + ΚΙΤΡΙΝΟ


Χρωματικός συνδυασμός που αφήνει πίσω του μια πικρή γεύση. 'Ενας πνευματικά εξελιγμένος άνθρωπος δεν είναι πάντα και... ασκητής. Σας διακατέχει λάμψη αλλά χωρίς ζεστασιά και εύκολα χαρακτηρίζεστε από τους άλλους ως απόμακρος.

ΜΟΒ + ΚΙΤΡΙΝΟ

Χρωματικός συνδυασμός που σας δυσκολεύει να βρείτε σύντροφο σε αυτά τα υπερβατικά - πνευματικά πεδία που κινείστε. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, αλλά καλού-κακού γίνετε πιο...γήινοι (σαν άνθρωποι) και προσγειώστε παράλληλα τις απαιτήσεις σας.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

«Πολλαπλασιασμένο» και σε διαρκή κατάσταση αύξησης πάθος που συνεχώς... αυξάνεται... και αυξάνεται αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΠΡΑΣΙΝΟ

'Ενας πιθανός δεσμός (με βάση την τρυφερότητα και την γλυκύτητα) που μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική αγάπη αλλά που πιθανόν να φέρει και τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

Χρωματικός συνδυασμός που επιφυλάσσει κέρδη και χρηματικά οφέλη που έρχονται ξαφνικά και αναπάντεχα.... από τον ουρανό. Ακόμα, εκφράζει επιβράβευση για την σωστή στάση που κρατήσατε η για την συμπεριφορά που επιδείξατε.

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ

Συνδυασμός χρωματικός που εκφράζει το απόλυτο κέρδος. Καλό, θα ήταν, να ποντάρετε στο καζίνο η να αγοράστε λαχείο. Μην ξεχνάτε όμως ότι η απότομη «αύξηση» (νεοπλουτισμός) έχει αρκετές φορές ανεπιθύμητες ενέργειες.

ΜΠΛΕ + ΠΡΑΣΙΝΟ

Τα κέρδη και τα οφέλη σας είναι... ο πνευματικός πλούτος ενώ κινείστε σε περίεργες «σφαίρες» καταστάσεων και συναναστρέφεστε άτομα με επιρροή και πνευματική δύναμη.

ΜΟΒ + ΠΡΑΣΙΝΟ

Χρωματικός συνδυασμός που τα κέρδη και η εύνοια που τα προσέλκυσε... δεν είναι για σας. Στην ουσία συνειδητοποιείτε ότι είστε ένας απλός διαχειριστής όλης αυτής της ευνοϊκής κατάστασης και της «χάρης» που απλά σας έτυχε.

ΚΟΚΚΙΝΟ + ΜΠΛΕ

'Έρωτας, πόθος και πάθος που μπορεί μέσα από την ολοκλήρωσή του, να γεννήσει μια πνευματική σχέση...

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ + ΜΠΛΕ

Συνδυασμός χρωμάτων που εκφράζει γλυκύτητα και πνευματικότητα μαζί ταυτόχρονα. Πάθος και έρωτας που μέσα από την ολοκλήρωση μετατρέπεται σε αγνή αγάπη, στοργή και μετά σε φιλία.

ΚΙΤΡΙΝΟ + ΜΠΛΕ

Χρωματικός συνδυασμός που η γνώση έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει «πίκρα». Εδώ, η αλήθεια τυφλώνει αλλά και «δοκιμάζει» αυτόν που δεν είναι έτοιμος να την ακούσει. Η εκτυφλωτική λάμψη «κοστίζει».
πηγή: fairy



Bookmark and Share